SPECIFICATIES snelle opwarming en mooie gelijkmatige bruininggroot kookoppervlak, om bijvoorbeeld meerdere steaks tegelijk te bereidenanti-aanbaklaag en makkelijk schoonmaakbaar door de MicroCeramic coatinginstelbaar in twee aparte warmtezones, voor bijvoorbeeld aanbraden en doorgarenafmetingen zijn speciaal ontwikkeld voor ATAG Bridge Induction kookzonesmet geïntegreerde handgrepeneffectieve kookruimte 22x40 cm
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Gemaakt van hoogwaardig niet-poreus keramiek Brede handvatten voor een veilige gripALGEMENE KENMERKEN Geschikt voor de microgolfoven Het eten blijft niet kleven Materiaal verzekert gelijkmatig bakken Vaatwasbestendig Eenvoudig te reinigen
UNIEKE EIGENSCHAPPENGemaakt van hoogwaardig niet-poreus keramiekALGEMENE KENMERKENGeschikt voor de microgolfovenHet eten blijft niet klevenMateriaal verzekert gelijkmatig bakkenVaatwasbestendigEenvoudig te reinigen
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Stapelbaar met plancha voor eenvoudig opbergen Ovenbestendig tot 230°C / 446°F Gezonde CeraGreen keramisch antiaanbaklaag (PFAS-vrij) Gemaakt met gerecycleerd aluminium Brede handvatten voor een veilige gripALGEMENE KENMERKEN Geribbelde grilllijnen waardoor vet gemakkelijk kan ontsnappen Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie Eenvoudig te reinigen Licht materiaal dat gemakkelijk te hanteren is
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Bodem met diamantstructuur die luchtstroom verhoogt voor gelijkmatig bakken Ovenbestendig tot 230°C / 446°F Rasterlijnen om eenvoudig gelijke porties te snijden Licht koolstofstalen bakgereiALGEMENE KENMERKEN Het eten blijft niet kleven Eenvoudig te reinigen Hoogwaardige antikleeflaag
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Bodem met diamantstructuur die luchtstroom verhoogt voor gelijkmatig bakken Ovenbestendig tot 230°C / 446°F Rasterlijnen om eenvoudig gelijke porties te snijden Licht koolstofstalen bakgereiALGEMENE KENMERKEN Het eten blijft niet kleven Eenvoudig te reinigen Hoogwaardige antikleeflaag
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Bodem met diamantstructuur die luchtstroom verhoogt voor gelijkmatig bakken Ovenbestendig tot 230°C / 446°F Rasterlijnen om eenvoudig gelijke porties te snijden Licht koolstofstalen bakgereiALGEMENE KENMERKEN Het eten blijft niet kleven Eenvoudig te reinigen Hoogwaardige antikleeflaag
UNIEKE EIGENSCHAPPENOvenbestendig tot 230°C / 446°FGeperforeerd oppervlak voor een knapperige korstRasterlijnen om eenvoudig gelijke porties te snijdenLicht koolstofstalen bakgereiALGEMENE KENMERKENHet eten blijft niet klevenEenvoudig te reinigenHoogwaardige antikleeflaag
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Bodem met diamantstructuur die luchtstroom verhoogt voor gelijkmatig bakken Ovenbestendig tot 230°C / 446°F Rasterlijnen om eenvoudig gelijke porties te snijden Licht koolstofstalen bakgereiALGEMENE KENMERKEN Het eten blijft niet kleven Hoogwaardige antikleeflaag
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Bodem met diamantstructuur die luchtstroom verhoogt voor gelijkmatig bakken Ovenbestendig tot 230°C / 446°F Rasterlijnen om eenvoudig gelijke porties te snijden Licht koolstofstalen bakgereiALGEMENE KENMERKEN Het eten blijft niet kleven Eenvoudig te reinigen Hoogwaardige antikleeflaag
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Bodem met diamantstructuur die luchtstroom verhoogt voor gelijkmatig bakken Ovenbestendig tot 230°C / 446°F Rasterlijnen om eenvoudig gelijke porties te snijden Licht koolstofstalen bakgereiALGEMENE KENMERKEN Het eten blijft niet kleven Hoogwaardige antikleeflaag
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Bodem met diamantstructuur die luchtstroom verhoogt voor gelijkmatig bakken Ovenbestendig tot 230°C / 446°F Rasterlijnen om eenvoudig gelijke porties te snijden Licht koolstofstalen bakgereiALGEMENE KENMERKEN Het eten blijft niet kleven Eenvoudig te reinigen Hoogwaardige antikleeflaag
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Bodem met diamantstructuur die luchtstroom verhoogt voor gelijkmatig bakken Ovenbestendig tot 230°C / 446°F Deksel met inklapbare handgrepen voor eenvoudig transport en ruimtebesparing Rasterlijnen om eenvoudig gelijke porties te snijden Licht koolstofstalen bakgereiALGEMENE KENMERKEN Het eten blijft niet kleven Eenvoudig te reinigen Hoogwaardige antikleeflaag
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Bodem met diamantstructuur die luchtstroom verhoogt voor gelijkmatig bakken Ovenbestendig tot 230°C / 446°F Licht koolstofstalen bakgereiALGEMENE KENMERKEN Het eten blijft niet kleven Eenvoudig te reinigen Hoogwaardige antikleeflaag
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Bodem met diamantstructuur die luchtstroom verhoogt voor gelijkmatig bakken Ovenbestendig tot 230°C / 446°F Licht koolstofstalen bakgereiALGEMENE KENMERKEN Het eten blijft niet kleven Eenvoudig te reinigen Hoogwaardige antikleeflaag
UNIEKE EIGENSCHAPPEN Cirkels voor eenvoudige portie controle Past perfect in de kleine koekjesvormALGEMENE KENMERKEN Antikleef silicone mat Materiaal verzekert gelijkmatig bakken Eenvoudig te reinigen
Geroosterde kalkoen met knoflookkrieltjes, gelakte spareribs, een paar flinke dorades met verse tijm, … laat je inspiratie de vrije loop en kook met een gerust hart voor je familie, vrienden of buren. Check voor de zekerheid wel eerst of deze stoere extra large Industry 5 braadslede van 40 op 33,7 cm (exclusief grepen) in jouw oven past.Op het fornuis braad je je ingrediënten mooi goudbruin aan. Daarna kan jouw creatie de oven in om verder te garen tot een onweerstaanbaar resultaat. Onze industrial look braadslede van 32 op 26,5 cm uit de Industry 5 serie schuif je moeiteloos in een oven met standaardafmetingen. Je roestvrijstalen kookassistent met stevige, stoere grepen is volledig opgebouwd uit 5-lagenmateriaal en geleidt de warmte vlot tot aan de rand. Ideaal op gas maar bijzonder geschikt voor alle kookplaten, ook inductie. Afwassen is zo gebeurd. Je braadslede verkleurt niet dankzij de speciale Silvinox® technologie. Deze slimme en robuuste vormgeving in Amerikaanse industriële stijl, door de Belgische designer Stefan Schöning, blijft je voldoening geven.Ontwikkeld en vervaardigd in België5-lagenmateriaal tot aan de rand geeft je uitstekende warmteverdelingGeschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en de ovenSilvinox® technologie - je roestvrijstalen kookgerei verkleurt niet en is eenvoudig te reinigenGegoten, gestraalde en gelaste grepen uit roestvrij staal: stevig en extra hygiënischGegoten, gelaste grepen uit roestvrij staal: stevig en extra hygiënischZo afgewassen en weer gebruiksklaar30 jaar garantie op productiefouten bij huishoudelijk gebruik
Kabeljauw met ui en kerstomaatjes, aubergine en courgette met gegrilde halloumi kaas, tex-mex ribbetjes, … welke ovenschotel je ook bedenkt voor je familie of vrienden, deze roestvrijstalen Specialties 5 braadslede (32 op 26,50 cm) zorgt mee voor een overheerlijk resultaat. En ze past moeiteloos in een oven met standaardafmetingen. Op het fornuis braad je ze lekker goudbruin aan. Daarna kan jouw lekkere creatie de oven in om rustig verder te garen. Deze braadslede is volledig opgebouwd uit 5-lagenmateriaal en geleidt de hitte vlot tot aan de rand. Ideaal op gas maar bijzonder geschikt voor alle kookplaten, ook inductie. De speciale Silvinox® technologie voorkomt verkleuring, behoudt de glans en zorgt ervoor dat je je braadslede telkens moeiteloos schoon krijgt. Afwassen is zo gebeurd. De mooie handvatten zijn stevig gelast en blijven lang koel. Deze handige, ruime braadslede geeft je intense voldoening van je keukenprestaties.Ontwikkeld en vervaardigd in België5-lagenmateriaal tot aan de rand geeft je uitstekende warmteverdelingGeschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en de ovenSilvinox® technologie - je roestvrijstalen kookgerei verkleurt niet en is eenvoudig te reinigenRoestvrij staal: levenslang knapperige bakprestatiesGegoten, gelaste grepen uit roestvrij staal: stevig en extra hygiënischZo afgewassen en weer gebruiksklaar30 jaar garantie op productiefouten bij huishoudelijk gebruik